Video produkcija

Video je snažan oblik promocije te, ako se njime šalje dobro usmjerena poruka, predstavlja jako dobru prezentaciju. Naš tim sastoji se od vrsnih stručnjaka koji su radili na raznim televizijama i portalima kao urednici, snimatelji, montažeri, novinari i time stekli bogato iskustvo koje im omogućuje rješavanje bilo kojeg zadanog zadatka. Mnogi smatraju da si ne mogu priuštiti ovakav oblik promocije, ali naša tvrtka omogućuje jednake uvjete i kvalitetu prezetacije kako manjim, tako i većim poduzetnicma.

Usluge:

 

Izrada promotivnih videa

Promotivni video je marketinški video kojim se određeni proizvod ili usluga na jednostavan način prezentira potencijalim kupcima ili klijentima. Trajanje takvog videa je do 15 minuta zbog koncentracije samog promatrača te je produkcijski izveden na način da zainteresira gledatelja, tj. potencijalnoga kupca. Medij na koji se pohranjuje i putem kojeg se distribuira takav sadržaj najčešće je DVD ili u današnje vrijeme internet (Youtube,Vimeo kanali).

 

Izrada TV reklama

Nudimo izrade televizijskih reklama koje u što kraćem vremenu na što kvalitetniji način moraju prikazati Vaše usluge/proizvode.

 

Izrada TV emisija

Imate ideju za emisiju i želite napraviti pilot? Obratite se nama, naš stručni tim može Vam pomoći oko čitave produkcije emisije (sinopsis, snimanje, montaža, novinari, statisti…) i samog prikazivanja na TV postajama.

 

Dokumentarni filmovi

Želite li prikazati određeno mjesto, obilježiti tradiciju kluba, zanimljivu osobu… konzultirajte se s nama te zajedničkim snagama, uz vaša financijska sredstva i ideju i naš stručni tim i opremu, možemo napraviti kvalitetan dokumentarni film.

 

TV spotovi

Produkcija TV spota od ideje do same realizacije, naši spotovi se vrte na CMC-u i raznim drugim TV programima.

 

Video za web

Danas sve više zastupljen video na internetu predstavlja novi oblik prezentacije. Jednom postavljen na Youtube može postići globalnu vrstu promocije (dobar su primjer 2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser). Osim standardnog prikazivanja na način da se postavlja na server nudimo uslugu prikazivanja uživo preko interneta (online streaming).

 

Edukacijski video i video za obuku ili demonstraciju

Prezentacija određenog kluba ili širenje znanja određenim video e-learningom.

 

Snimanje evenata

Razni poslovni eventi, slavlja, događanja koje je potrebno zabilježiti videom.

 

Digitalizacija analognog videa

Zadržite vrijedne uspomene sa svojih analognih audio i video snimki prebacivanjem u njihov digitalni oblik. Nudimo digitalizaciju sa sljedećih analognih video medija: VHS, 8mm, HI8, te analognih audio materijala: kazete i gramofonske ploče. Osim digitalizacije navedenih analognih materijala, također nudimo i njihovu obradu, odnosno njihovo remasteriziranje, kao i prebacivanje s digitalnih MiniDV i DV kazeta u DVD ili drugi željeni format.