Marketing

Marketing tj profitabilno zadovoljenje potreba potrošača važan je segment u svakoj tvrtki te ga se ne smije zanemariti. U današnje vrijeme većina poduzeća štedi upravo u ovom segmentu što je ogromna pogreška jer njegovom degradacijom tvrtka neće moći konkurirati na tržištu što joj uvelike ugrožava poslovanje u budućnosti.

Marketing je društveni i upravljački proces koji putem stvaranja, ponude i razmjene proizvoda od vrijednosti s drugima, pojedinci i grupe dobivaju ono šta im je potrebno ili što žele
Phillip Kotler

Naši marketing stručnjaci uz pomoć modernih tehnologija stvaraju jedan kvalitetni miks klasičnog i modernog  marketinga sa kojim se povečava kvaliteta poslovanja vašeg poduzeća.  Naš pristup naglašava prednosti vaših proizvoda ili usluga te vas izdvaja od mase drugih konkurenata.

To radimo na način da se vrši  segmentacija koja obuhvaća osmišljavanje i primjenjivanje različitih marketinških programa sa kojima se podmiruju različite potrebe i želje potrošača.

Naši programi marketinga se baziraju na novim tehnologijama tj Internet marketingu što je najnoviji medij velikih mogućnosti targetiranja potrošača zbog gotovo neograničene različitosti sadržaja. Osim Interneta nudimo i standardne medije za oglašavanje.

Reklama se piše za kupca, ne za klijenta.

Usluge marketinga (tipovi oglašavanja):

PPC oglasi

PPC (Pay per click) usluga uključuje postavljanje oglasa na pretraživačima i internet stranicama uz opciju cijena-po-kliku tj oglas se plaća samo kada netko klikne na njega. PPC oglašavanje nudi mogućnost ciljanog oglašavanja na način da se može odabrati kojoj skupini korisnika će oglas biti prikazan.

Google AdWords

Želite li da vaša stranica bude prva na googleu, usluga Google AdWords vam omogućuje upravo to da zakupite određene ključne riječi  te vaša stranica bude među prvima na googleu. Naši stručnjaci će vas savjetovati koje su ključne riječi prigodne za vaše usluge i pomoći vam kroz čitav postupak intergracije.

Etarget oglasi

Etarget oglasi se prikazuju na Internet stranicama koje imaju sadržaj relevantan vašoj djelatnosti. Sustav podržava večina najpoznatijih hrvatskih portala i stranica te omogućuje da vaša reklama bude prisutna gotovo svugdje na Internetu.

Facebook oglasi

Popularnost oglašavanja putem društvenih mreža sve više raste jer omogućuje da plasirate vaše oglase pred više od 1 000 000 hrvatskih korisnika prema interesnim i dobnim skupinama.

Izrada Facebook stranice (Fan page/poslovna stranica)

Predstavlja vašu tvrtku unutar Facebook mreže. Unutar nje se vrši komunikacija samog proizvođača ili davatelja usluga i potrošača. Jedan od novijih oblika marketinga koji je u porastu i daje vrhunske rezultate uz male troškove održavanja. Odličan oblik virtualne promocije “od usta do usta”

 

“Ljudi ne kupuju od tvrtki, nego od drugih ljudi. Dajte vašoj tvrtki sve pozitivne ljudske karakteristike poput veselja i prijateljstva i svidjet ćete se ljudima. Ako im se svidite, zadobit ćete njihovo povjerenje. Ako imate njihovo povjerenje, oni će od vas početi kupovati.”

Manex Promotion

Paket koji nudi samo naša tvrtka a obuhvaća sve oblike marketing strategija od planiranja, istraživanja tržišta, odabira medija… U njemu sudjeluju stručnjaci različitih struka te spojeni u jednu cjelinu daju vrhunski rezultat koji predstavlja kompletnu promociju.

 

Prije nego što se odabere određena metoda marketinga utvrđujemo vaše ciljeve i temeljem toga primjenjujemo najdjelotvornija sredstva za njihovo ostvarivanje.